Report-Natural

Discussion in 'Reclamatii' started by Marco, Nov 26, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Marco

  Marco Member

  Joined:
  Aug 26, 2007
  Messages:
  51
  Likes Received:
  1
  Trophy Points:
  0
  • Nume :Anton

  • Adminul care a abuzat : Natural

  • Ora / Data : 20:00 /26-11-2013

  • IP-ul: 79.116.241.66

  • Print Screen cu detaliile banului din consola :

  • Arhiva ce contine pozele prin care dovediti abuzul :

  • Steam ID-ul exprimat in cifre :


  Joc de multi ani pe serverul acesta,dar asa ceva nu am vazut niciodata! Prima data ma ameninta ca daca imi mai schimb partea o data imi da ban,am luat gag 15 min!Dar el nu stie ca jocul echilibreaza echipele automat si tocmai de aceea am fost mutat?! Pe dust2 iau slay de doua ori la inceputul rundei,dupa care gag degeaba... Nu am mai putut frate...mi-am schimbat nick-ul in pisat_natural dupa care am luat ban! Nu stiu unde l-ati gasit pe Natural,cati ani are...nu ma intereseaza dar se comporta de zici ca el e dumnezeul serverului! Daca considerati ca merit ban-ul lasati-l asa...nu e singurul server din lumea asta,dar ar fi pacat...e singurul server pe care joc de cand s-a deschis! Natural...tot un pisat ramai,sa fi sanatos!
   
 2. NaTuraL

  NaTuraL Member

  Joined:
  Nov 5, 2012
  Messages:
  598
  Likes Received:
  456
  Trophy Points:
  0
  Incep prin ati sugera sa mergi sa le spui si sa te exprimi in fata parintiilor tai cu "pisat" , pentru ca nu n-am purtat aceeleasi scutece cumparate de aceeasi mama .

  Partea nasoala e faptul ca "wanna be" sau "generatia messenger 2013" din care tu faci parte nu stiu sa faca diferenta dintr-o afirmatie si-o amenintare. Te-am intrebat de ce te-ai mutat pe o harta anterioara ( am verificat 2 runde la rand si PTB-ul nu a mutat pe nimeni ) . Iar faptul ca ti-am spus ca o sa primesti ban pentru cand te muti la echipa castigatoare doar pentru ca esti fragar . E problema ta cum primesti o informatie sau o afirmatie.

  Ce-ar fi pe viitor sa-ti vezi de lungul nasul si sa nu te mai bagi cand eu vorbesc cu alti jucatori si-mi spui sa mai tac din gura ? Ai primit slay pentru comentarii . La fel ca si Sinister sau Mufa. Iar cu texte de gen " Suferi de admin si ai 13 ani " le spui pe alte servere .

  Ai primit comanda de destroy . Nu exista nici un ban pe IP/Steam ID.

  P.S. Te astept pe teamspeak3 sa-mi vezi cei "13 ani"
   
 3. Marco

  Marco Member

  Joined:
  Aug 26, 2007
  Messages:
  51
  Likes Received:
  1
  Trophy Points:
  0
  Trebuia sa verifici de doua ori! Eu nu m-am mutat si nici nu o sa ma mut in viata mea intr-o alta echipa,orice ar fi! Nu vorbeam cu tine! am scris cumva "mai taci din gura Natural"? Nu...
  Nu,nu fac parte din nici o generatie...ar trebui sa te linistesti putin,nu vreau decat sa joc fara ca unu ca tine sa caute nod in papura!Nimeni nu vrea sa stea pe forum-uri sa se planga sau sa faca report-uri,nu e o placere...
   
 4. NaTuraL

  NaTuraL Member

  Joined:
  Nov 5, 2012
  Messages:
  598
  Likes Received:
  456
  Trophy Points:
  0
  Vad ca o continui tot pe partea proasta a problemei . Nu aveam ce sa verific de 2 ori. S-au chiar asa batut in cap esti incat tot n-ai inteles ca n-am acuzat ( anton , de ce te-ai mutat ? 80% astea au fost cuvintele ), am intrebat . Dupa care ti-am spus ca vei primi ban daca o sa te prind. Interesant e faptul chiat in acel moment ii explicam lui Sinister ceva iar chat-ul era doar al meu, nici macar /rank sau /me nu era.

  Ma vezi ca sunt agitat si nelinistit ? Atata timp cat jucati(tu si ceilalti participanti la joc) si va vedeti de treaba sau va apucati sa trantiti texte gen : ai 13 ani si suferi de admin , nu are nimeni treaba cu voi.

  La urmatoarea iesire de genul asta se lasa cu ban permanent. ( Acum ia-o ca pe o amenintare sau ca pe o informatie )
   
  Lion likes this.
 5. Marco

  Marco Member

  Joined:
  Aug 26, 2007
  Messages:
  51
  Likes Received:
  1
  Trophy Points:
  0
  A doua oara chiar te rog sa-mi dai ban permanent! Nu stiu...nu te cunosc prea bine,poate ieri ai baut ceva...in fine,e problema ta! Te-am mai vazut pe server dar ca ieri nu ai facut niciodata! Cum spuneam...a doua oara sa-mi dai permanent,nu voi face nici un report...asta e frate,a doua oara nu o sa te mai suport!
   
 6. InFlacari

  InFlacari Member

  Joined:
  Aug 16, 2013
  Messages:
  364
  Likes Received:
  33
  Trophy Points:
  0
  Nu stiu care e problema ta..dar din moment ce omul cu care vorbesti face parte din conducerea serverului, ar trebui sa vorbesti mai civilizat! Asta sa iti fie ca o invatatura de minte pe viitor.....
   
 7. Angel of Death

  Angel of Death Head Game Master Moderator

  Joined:
  Jun 13, 2010
  Messages:
  3,114
  Likes Received:
  440
  Trophy Points:
  83
 • Loading...
  Similar Threads - Report Natural
  1. PlsNoKs
   Replies:
   6
   Views:
   1,502
  2. Psysho*
   Replies:
   8
   Views:
   1,629
  3. FLORINN
   Replies:
   4
   Views:
   962
  4. Capdevidra
   Replies:
   4
   Views:
   854
  5. Scorpio
   Replies:
   1
   Views:
   613
  Thread Status:
  Not open for further replies.