Informatii pentru jucatorii nostri privind AWP-ul noaptea.

Discussion in 'Anunturi' started by NaTuraL, Aug 6, 2014.

 1. NaTuraL

  NaTuraL Member

  Joined:
  Nov 5, 2012
  Messages:
  598
  Likes Received:
  456
  Trophy Points:
  0
  Salut tuturor jucatorilor care ne calca pragul. Asadar dupa cum spune si denumirea thread-ului vreau sa aduc la cunostiinta faptul ca intre orele 00:00 si 09:45 este INTERZIS awp-ul pentru jucatorii buni.


  Ce inseamna jucatori buni ?

  - Jucatorul bun este desemnat de adminul care este ONLINE la ora respectiva, nu de catre jucatorii de pe server.


  De ce un alt jucator are voie si "eu" nu ?

  - Daca admin-ul considera ca jucatorul respectiv are un skill foarte mic, cumpara un AWP, se piteste dupa o cutie si face niste fraguri, nu este luat in considerare ca fiind un jucator bun.


  De ce nu este voie cu AWP noaptea ?

  - Cu totii stim ca noaptea sunt putini jucatori cu skill, rar se intampla sa fie online mai mult de 4-5 jucatori cu adevarat buni, iar daca acesti jucatori buni o sa joace doar in AWP, in cele din urma jucatorii mai slabi o sa plece de pe server. Asadar dupa cateva runde cu siguranta o sa jucati in mai putini jucatori, interesul nostru fiind sa pastram serverul full la orice ora.

  - Ce faceti voi, adica jucatorii buni ? Practic alungati niste jucatori care isi petrec cateva momente pe serverul nostru si ulterior plecati si voi dupa ei pentru ca nu mai aveti cu cine sa jucati sau faceti rage pentru ca serverul nu are jucatori.

  - Pe timp de noapte, serverul se umple in special de jucatorii straini aflati pe alt fus orar decat cel al nostru avand in vedere ca multi dorm la aceste ore urmand sa aiba servici, scoala, etc ziua urmatoare. Acesti jucatori straini sunt in mare parte jucatori mai slabi ca si nivel de skill si indiferent de intentiile voastre, cand un jucator slab va vedea un jucator bun cu un scor mare ca de exemply 30-1 il va considera de multe ori codat sau pur si simplu se va satura sa fie fragul vostru runda de runda fara ca el sa apuce sa faca pic de damage. Vreti nu vreti, jucatorii straini sunt cei care tin serverul in picioare noaptea si aici vorbim de orice server de CS existent, nu doar de acesta. Avand in vedere ca multe servere de CS consuma sute de euro lunar sa ajunga la o performanta ca a noastra si sa aiba serverul full 24/7 in timp ce dau admin oricarui copil care doneaza cativa euro e destul de clar ca noi evitam cu succes acest lucru si asta doar pentru ca avem metode mult mai profesionale de administrare si in acelasi timp jucatori mult mai maturi de la care ne asteptam sa inteleaga aceasta mica regula de noapte.


  Pentru intrebari sau nelamuriri pe care le aveti va astept sa da-ti reply la acest thread. Va voi raspunde cu mare placere , totodata nu iau in considerare reply-urile care sunt in sens de "zmeu" sau cu vocabular indecent.


  Sanctiuniile pe care le vom lua impotriva celor care sunt incapatanati si nu vor sa inteleaga aceasa regula impusa pentru binele serverului de pe urma careia doar voi beneficiati prin faptul ca aveti un server full la orice ora si implicit aveti cu cine juca:

  - Avertisment privind aruncarea awp-ului la sfarsitul rundei.
  - Slay datorita faptului ca jucatorul este incapatanat si nu a vrut sa asculte avertismentul adminului.
  - BAN pe toata durata noptii daca nu se conformeaza si ignora cu nesimtire indicatiile adminului.


  Best Regards , NaTuraL
   
 2. Gix

  Gix Innovate, Don't Imitate Founder

  Joined:
  Jan 1, 2005
  Messages:
  51,857
  Likes Received:
  2,007
  Trophy Points:
  113
  Am editat primul post cu retusarile de rigoare si ceva text in plus. Totodata, am adaugat comanda /reguliawp astfel incat sa fie scutiti adminii de explicatii individuale.
  Atunci cand vi se cer explicatii este deajuns sa informati jucatorul asupra comenzii de mai sus si totul ar trebui sa fie destul de clar.
   
  FaTTaL, Gladiator, Antit3ro and 4 others like this.
 3. Pyriel1968

  Pyriel1968 Head Game Master

  Joined:
  Dec 19, 2010
  Messages:
  1,137
  Likes Received:
  62
  Trophy Points:
  48
  Ma bucura faptul ca ai initiat acest thread Natural chiar ce l-am rugat pe Adi cu citeva zile in urma.Multi nu "inteleg" efortul pe care il face Adi pentru a tine acest server de C.S.1.6.Esti BUN jucatorule atunci intra dupa-amiaza cind sunt multi alti playeri buni ,noaptea e pentru incepatori si relaxare.Respecta si vei fi respectat,de nu:butcher:te astept.
   
  FaTTaL, Gix and Gladiator like this.
Loading...