Dezactivarea comenzii /me , Introducerea comenzii /statsme

Discussion in 'Anunturi' started by Gix, Jul 29, 2015.

 1. Gix

  Gix Innovate, Don't Imitate Founder

  Joined:
  Jan 1, 2005
  Messages:
  51,857
  Likes Received:
  2,007
  Trophy Points:
  113
  Sincer acest lucru trebuia sa se intample mai demult insa in anii trecuti nu erau atat de multi jucatori care abuzau de /me in continuu, asta pe langa faptul ca multa lume foloseste comanda cu say in loc de say_team. In orice caz, asa cum stiti, pe serverele de clan-wan, mix si pe serverele publice serioase (noi fiind unul dintre ele) nu se foloseste comanda /me avand in vedere ca aceasta comanda practic poate fi considerata un fel de wall. Este deajuns sa trageti cateva gloante urmate de /me si veti sti ca acolo este un jucator, lucru ce nu este prea corect. Daca pe serverele 5v5 aceasta comanda este dezactivata atunci va puteti da seama ca pe un server public sunt mult mai multe posibilitati de a abuza de aceasta comanda.

  In cele din urma am decis dezactivarea comenzii /me, lucru care a multumit foarte multi jucatori si asa cum spuneam, ar fi trebuit sa facem lucrul aceste mai demult. In urma dezactivarii am introdus totusi o alta comanda si aceea de /statsme. Deasemenea nu uitati ca printre cele mai folosite comenzi ar fi comanda /hp insa in cazul serverului nostru, de fiecara data cand muriti sau odata cu incheierea fiecarei runde in caz ca sunteti inca in viata, veti primi detaliile atacatorului/damage primit/damage efectuat, etc intr-un mesaj de tip HUD afisat in dreapta ecranului.

  Nu in ultimul rand, am decis deasemenea scoaterea mesajelor de tip "Fire in the hole" cand si sunetul atunci cand se arunca HE si FB. E posibil sa revenim la sunetele respective insa mesajele vor ramane dezactivate pentru a se evita spamul constant rezultat.
   
 2. NaTuraL

  NaTuraL Member

  Joined:
  Nov 5, 2012
  Messages:
  598
  Likes Received:
  456
  Trophy Points:
  0
  Bine punctat. Oricum era mereu mare scandal pe abuzul de /me cat si cel de /hp.
   
  Gladiator likes this.
 3. Gix

  Gix Innovate, Don't Imitate Founder

  Joined:
  Jan 1, 2005
  Messages:
  51,857
  Likes Received:
  2,007
  Trophy Points:
  113
  De comanda /hp nu se abuzeaza mai ales ca se foloseste cat timp jucatorii sunt morti, insa cu /me e alta poveste si se pare ca e mult mai bine asa.
   
  RKO, Pentru Mama Lupt and Antit3ro like this.