Asa cum bine stiti, intotdeauna exista o scuza pentru cel care a luat lama. Am observat in ultima perioada ca au inceput sa se repete scuzele. Haideti sa enumeram scuzele des folosite si, de ce nu, chiar unele noi. Am luat lama: pentru ca aveam lag pentru ca batea soarele in monitor pentru ca vorbeam la telefon pentru ca eram "flash-uit" pentru ca ma bloca cineva pentru ca nu mai aveam gloante pentru ca nu am reusit sa o scot din teaca la timp pentru ca nu joc la sunet pentru ca ma ceartam cu nevasta si nu eram atent la PC pentru ca am bagat un bilet la pariuri si eram atent la meci pentru ca mi s-a dezlegat siretul si m-am oprit sa-l leg pentru ca imi flutura pletele in vant pentru ca am stranutat pentru ca a sunat cineva la usa pentru ca ma tineti de vorba pe ts pentru ca soarta n-a fost buna pentru ca ... automobile Chiar va rog sa continuati lista :thumbup1:
..pentru ca stau la camin si netul e facut praf de youtube - florin salam si nicolae guta :| P.S. Noaptea tarziu cand manelistii dorm, poate merge mai bine dar si atunci am o scuza ca-s pe VPN Germania )))
Sau "mancam" ca e scuza ultima a ta. Si dupa veneam eu cu intrebarea ....... nu are rost sa o scriu aici )))