Abuz Forced

Discussion in 'Reclamatii' started by LupPii, Feb 8, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. LupPii

  LupPii Member

  Joined:
  Feb 8, 2014
  Messages:
  3
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  0
  • Nume : LUPii bAAA

  • Adminul care a abuzat : Forced

  • Ora / Data : 16:15 / 08.02.2014

  • IP-ul: e rootabil, cred

  • Print Screen cu detaliile banului din consola : http://imageshack.com/a/img827/1637/9x2w.png

  • Arhiva ce contine pozele prin care dovediti abuzul : am postat deja cerere de unban aici : http://forum.gamesymbol.com/f62/cerere-unban-531567/

  • Steam ID-ul exprimat in cifre : STEAM_0:1:16004583

  Acum vin cu precizari:
  Am intrat pe server, am facut 4 fraguri , printre care si pe Dl Forced , in runda imediat urmatoare , mi s-au facut poze .
  *De notat inexperienta de adminat, si nepasarea totala de care a dat dovada acest admin , fara sa se uite 1 runda pe mine spectator, pozele intre noi fie vorba le-a facut total aiurea. Doar pentru ca l-am omorat. La 2 minute dupa ce a primit pozele am intrat la joc stiind ca sunt curat, la care el imi da slay spunand ca nu a rostit el propozitia magica "poti juca". Asta mi se pare un abuz, si nelasandu-ma sa ma joc stiind ca sunt curat. Am peste 9 ani de CS si nu am timp de copilarii. El neavand ce sa mai zica, si dand dovada de imaturitate, s-a legat de faptul ca am dat 6 poze si cica asta e motiv de ban. Eu asta am, asta dau.
  Dovezi: http://imageshack.com/a/img580/5617/hbeq.png
  Trecand 5minute de cand i-am dat pozele intreb normal. Este nevoie sa stau 1 zi daca tu in 1 zi trebuie sa vezi 6 poze? Adica serios, mi se pare dovada de imaturitate si frustrare treaba asta. Ba chiar cea mai mare dovada ca suferi de admin. Adica Domnule Forced trebuie sa astept sa spui tu formula magica? Eu asteptand deja 5minute fara sa zici tu 3 cuvinte.
  Chiar as dorii sa se ia in considerare abuzul si lipsa de maturitate a acestui admin, sa numai mentionam cum s-au facut pozele...in a 2-a runda de cand intrasem fara sa se uite 1 secunda pe mine sau sa se convinga de ceva anume.
  Multumesc anticipat si sper ca vor fi luate masuri !
   
 2. NaTuraL

  NaTuraL Member

  Joined:
  Nov 5, 2012
  Messages:
  598
  Likes Received:
  456
  Trophy Points:
  0
  Mucosule ar trebuie sa ne fie frica tuturor doar pentru faptul ca intrii pe Teamspeak3 si "vorbesti" cu Adi ?

  Pe tine te bate rau limba romana cat si gramatica , ne spui noua ceea ce ar trebui sa facem cu un admin care poate a avut o zi proasta ? Cand o sa vii sa "investesti" niste bani in acest server pentru populare atunci ai drepturi sa ceri sa fie dat afara sau degramdat un admin. Sa ne fie clar .

  Iar cat pentru Forced a gresit fata de tine dar totodata si-a patat imaginea de Admin. Iar cu el o sa am o discutie serioasa in prinvinta asta .

  Asta ar trebui sa reprezinte ceva ? Eu am 9 ani de munca si nu-s asa mandru cat esti tu doar prin faptul ca ai jucat un joc video. Ai o atitudine proasta fata de admini si asta s-a vazut in mai multe randuri doar prin screenshot-urile aratate de tine [ oricum tind sa cred ca nu-s toate conversatiile acolo. Ca asa-i conceptia romanului. ]

  Probabil si eu m-as fi legat de ce ai tu 6 poze , iar faptul ca le-ai pus pe un site de upload de 2 lei spune totul. Incearca data viitoare sa folosesti ceva mai eficient , gen sendspace.com sau filehost.ro . Pentru ca eu vreau pozele in original nu prin site-uri de "view"

  Raspunsul este DA . Trebuie sa astepti confirmarea lui , iar aici probabil el neavand ceva in clar de ce ai tu 6 poze cu siguranta a intrebat pe Teamspeak3 . Pentru ca asa a facut de fiecare data cand apare o problema de genul asta. In mod normal trebuia sa-ti deie drumul la joc si verifica el intre timp , dar probabil atitudinea ta de copil la convins sa foloseasca comanda de ban pe tine.


  Pentru nelamuriri , comentarii idioate sau amenintari te astept pe Teamspeak3.
   
  Pyriel1968 likes this.
Loading...
Similar Threads - Abuz Forced
 1. IgU000
  Replies:
  1
  Views:
  683
 2. <*MaSSaCrE*>
  Replies:
  1
  Views:
  1,325
 3. romanul
  Replies:
  4
  Views:
  939
 4. VincenzO
  Replies:
  5
  Views:
  1,009
 5. FLORINN
  Replies:
  4
  Views:
  960
Thread Status:
Not open for further replies.