4-5 jucatori joaca cu awp iar eu primesc slay ca joc cu awp. care e criteriul ???

Discussion in 'Reclamatii' started by Survivor, Jul 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Survivor

  Survivor Member

  Joined:
  Aug 21, 2013
  Messages:
  5
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  0
  e vreo regula de departajare care are voie si care nu are?
   
 2. NaTuraL

  NaTuraL Member

  Joined:
  Nov 5, 2012
  Messages:
  598
  Likes Received:
  456
  Trophy Points:
  0
  De curand am introdus o regula noua dupa ora 00:00 [ Romania ] ca jucatorii care-i consideram noi buni nu au voie la AWP. Acum o saptamana picase externul , madyxwow si Volume- jucau cu AWP pe la ora 02:00 si jucau 5vs5 [ asta datorita lor ] . Adi le-a spus sa joace in deagle cateva runde . In 3 minute serverul a fost full. Noi nu ne spetim aici si cautam solutii pentru ca niste jucatori mai bunicei sa isi bata joc de munca noastra , care dorim a avea serverul full 24 ore din 24.

  Cine nu intelege regula asta nu este obligat sa joace aici.
   
  Forced and Pyriel1968 like this.
 3. Gix

  Gix Innovate, Don't Imitate Founder

  Joined:
  Jan 1, 2005
  Messages:
  51,857
  Likes Received:
  2,007
  Trophy Points:
  113
  Ti-a explicat Cuba de doua ori lucrul asta, chiar nu inteleg de ce ar trebui sa apelez la un desen ca sa pricepi si tu?

  Si asa la ore de genul 2 - 3 noaptea tu joci foarte rar asa ca nu te mai agita atat ca nu esti vreun jucator de top15 care sa fie disperat dupa fraguri. La ore tarzii nu ai sa vezi tu pglisti, majoritatea fiind strainii aflati pe alt fus orar si in principiu jucatori slabi. La orele tarzii din noapte ei tin serverul plin ca sa aiba romanul cu cine sa joace si aici nu vorbim mai mult de ~ 10 romani avand in vedere ca lumea mai are servici si alte treburi si cam astea sunt orele de somn.


  PS: Daca tot ai deschis threadul ce-ar fi sa inveti si cum se umbla pe un forum sau sa folosesti un titlu adecvat avand in vedere ca a trebuit sa iti sterg si un thread care nu continea absolut nimic.
   
  Forced and Pyriel1968 like this.
 4. Survivor

  Survivor Member

  Joined:
  Aug 21, 2013
  Messages:
  5
  Likes Received:
  0
  Trophy Points:
  0
  Natural , eu nu am zis ca nu tin cont de reguli. intrebam doar dupa ce se face diferentierea asta? Daca asta e regula ..normal ca ma supun si eu. Iar cat despre server..eu am jucat si cand fost full si cand au fost 10 jucatori.
  Gix , nu toti suntem invatati si stim sa umblam pe un forum , si nici de desen nu am nevoie. Daca citeai cu atentie intrebarea mea observai ca nu am zis :Cuba a gresit ! ..doar am intrebat daca e vreoun criteriu ceva..
   
 5. Gix

  Gix Innovate, Don't Imitate Founder

  Joined:
  Jan 1, 2005
  Messages:
  51,857
  Likes Received:
  2,007
  Trophy Points:
  113
  Folosirea unui titlu adecvat tine de limba romana nu de a stii cum sa umbli pe un forum avand in vedere ca totul se rezuma in mare parte la doua butoane : "New Thread" si "Reply to Thread" asa ca nu e mare filozofie. Ideea este, daca trebuia sa urmam regulile indeaproape ar fi trebuit sa iti sterg ambele threaduri si apoi ziceai ca avem ceva cu tine de asta cand faci un thread nou e destul de logic ca trebuie sa contina Titlul si Continutul. Si din cate vad eu ti-am sugerat sa inveti nu ti-am zis ca ma astept sa fii invatat nu? Ti-am explicat unde ai gresit ca pe viitor sa stii.

  Si daca tot vorbim de atentie, eu nu vad unde am mentionat ca ai fi zis tu ceva de Cuba sau ca l-ai fi acuzat ca ar fi gresit cu ceva. I-am mentionat numele pentru a-ti reaminti ca el ti-a explicat acelasi lucru pe care ti l-am explicat si eu si Natural aici in seara precedenta, atata tot.


  Spre deosebire de tine noi suntem nevoiti sa vizitam forumul de cateva zeci de ori pe zi pe cand tu o faci odata in luna sau mult mai rar asadar atentia e unul din lucrurile care ne caracterizeaza cand vine vorba sa raspundem la threaduri, asadar consider ca am fost destul de atent cand ti-am raspuns. Poate tu esti cel care ar trebui sa citesti mai atent raspunsul meu si al lui Natural avand in vedere ca practic nimeni nu ti-a zis ca nu tii cont de reguli sau ca l-ai acuzat pe Cuba ca a gresit. Lucrurile astea le-ai dedus tu singur si le-ai dedus gresit.
   
  Forced and Moro like this.
 6. NaTuraL

  NaTuraL Member

  Joined:
  Nov 5, 2012
  Messages:
  598
  Likes Received:
  456
  Trophy Points:
  0
  Criteriul dupa care se aleg jucatorii care au interzis noaptea cu awp-ul nu sunt datorita fragurilor . Asadar admin-ul care e online decide cu MARE ATENTIE daca acel jucator este prea bun ca joace cu awp-ul pentru jucatorii aflati la orele alea pe server.
   
  Forced likes this.
 • Thread Status:
  Not open for further replies.